-TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET ÉS 3 NAP ALATT ELKÉSZÜL A HONLAPOD-

Mielőtt kitöltöd a kérdőívet,

Nézd meg a színpalettákat

Töltsd ki a kérdőívet:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ez a Szolgáltatásod, a vállalkozásod neve, amely a legjobban mutatja a tevékenységedet.
Válaszd ki a -3 NAP ALATT ELKÉSZÜLŐ HONLAP- sablont amit a legmegfelelőbbnek találsz a tevékenységed számára:
A honlapok demo verzióját megnézheted a "VÁLASSZ HONLAPOT" menüpontban. (A honlapdhoz kiválaszthatod a stílusodnak megfelelő, rád jellemző színeket)
Válaszd ki a honlapod színvilágát
Milyen honlapot szeretnél?
Ez csak néhány szó vagy mondat legyen, a munkád esszenciája...
Válassz 4 db aloldal lehetőséget. (ezek jelennek meg külön is a menüben)
Megtervezzük a logódat?
Válassz, ha szeretnéd kibővíteni a honlapod funkcióit ( Ezek már külön díj ellenében érhetők el, és összességében max. 2 nappal hosszabítják meg az oldal elkészítési idejét)
WEBSHOPOT IS SZERETNÉL? A sablonok közül válaszd ki a neked testszőt, és annak a stílusában, az alap honlap részeként építjük fel a webshopodat is. A webshopokról a leírást külön is megtalálod a "ÁRAINK" menüpont alatt
Online megoldásokat is integráljunk a webshophoz??
Domain név
(A domainnév és tárhely ügyintézése benne van a honlap árában)
Domain végződése
Itt azt add meg, hogy mit szeretnél a domain nevedben viszontlátni, mert ezen szempontok szerint regisztráljuk. Lehet ugyanis, hogy több kifejezés már le van foglalva és alternatívákat kell találnunk. Ezeket érdemes vagy a neved vagy a tevékenységed alapján kiválasztani.
A fotókat a hello@manifestacio.com email címre várjuk.
0,00 Ft
Az árak tartalmazzák az ÁFA-t
Adatvédelmi Szabályzat / Á.SZ.F.

Köszönöm

Köszönöm, hogy megnézted a „honlap készítés 3 nap alatt” weboldalunkat. Remélem, hogy tetszett az ajánlatunk, hogy egy gyönyörű és minden fontos funkciót tartalmazó honlapot készítsünk neked. Örülnénk ha minket választanál.

+36 20 9555 686

Honlap készítés 3 nap alatt, honlap, webdesign gyorsan. Szép weboldal készítés, a letisztult weboldal, webshop, online shop, mobil és tablet, mobilbarát. A honlap, reszponzív, a webfejlesztés, a seo, a keresőoptimalizálás biztosított. A felhasználói élmény egyszerű, a grafikai tervezés, a logó tervezés, a webtárhely, a keresőmotor és karbantartás is megrendelhető. A honlapkészítés, webdesign olcsó. A honlap, gyors, gyorsan elkészül és felhasználóbarát. A social media integráció is megoldható.
EN - HU - ES