REFERENCIA MUNKÁINK

100%

Rólunk írták

A csapat készítette a BARBARA LEBER weboldalunkat- webshopunkat amellyel nagyon elégedett vagyok, ezért is döntöttünk egy állandó együttműködés mellett. Az időpont foglaló rendszer nagyon jól működik és a google térkép integrációja is sokat segít, hogy a vendégeim könnyen megtaláljanak. A változtatási ötleteimet szinte azonnal megoldják és a blogcikkeket is felteszik az oldalra. A SEO keresőoptimalizálással is elégedett vagyok.
Léber Barbara
Divattervező
A SILNETT mosógélek egy nagy hatóanyagtartalmú, koncentrált Magyar termék, amelynek minden jó tulajdonsága megvan ami az eredményes mosást garantálja. Hatékonyan eltávolítja még a vér és fű szennyeződéseket is, miközben antiallergén, környezetbarát és remek az illata. Számunkra az volt a fontos, hogy a webshopunkban ezek a tulajdonságok kommunikálva legyenek. Ezt sikeresen megoldották nekünk.
Silnett vezetősége
Vegyipar
A GWR NANO Hőszigetelés termékcsaládnak több honlapja is van de az egyiket (gwr-nano.hu) a "Kész honlap 3 nap alatt" csapatának adtuk ki. Nagyon elégedettek vagyunk az ajánlatkérő rendszerrel és az egész honlap felépítésével.
GWR NANO Kft
Építőanyag

Köszönöm

Köszönöm, hogy megnézted a „honlap készítés 3 nap alatt” weboldalunkat. Remélem, hogy tetszett az ajánlatunk, hogy egy gyönyörű és minden fontos funkciót tartalmazó honlapot készítsünk neked. Örülnénk ha minket választanál.

+36 20 9555 686

EN - HU - ES