A FOGYÁS TITKAI

 
Amikor elszánjuk magunkat a változásra – változtatásra, akkor hirtelen prioritása lesz annak, hogy még hatékonyabban és gyorsabban jussunk el a kívánt eredményig. Hiszen ha már nekikezdtünk akkor legyen könnyebb és élvezetesebb a diéta. A legjobb, hogy a fogyást jo-jo effektus nélkül érhetjük el.

FOGYÁS HATÉKONYAN

BODY CONTOUR – azaz a testünk kontúrja, amit már messziről meg lehet látni és sokat elárul rólunk még mielőtt megismernének minket. IDEÁLIS TESTSÚLYUNK ELÉRÉSE MINDENKI SZÁMÁRA EGY MEGHATÁROZÓ CÉL.
ARCUNK UTÁN, A TESTÜNK KŐRVONALAI ÁRULKODNAK LEGHAMARABB AZ AKTUÁLIS ÁLLAPOTUNKRÓL.
TUDJUK, HOGY TESTÜNK AZT MUTATJA KÍVÜLRŐL AMI BELÜL TÖRTÉNIK.

SZERETNE LEFOGYNI ÉS SZERETNE EGY MEGFELELŐEN HATÉKONY SEGÍTSÉGET?

Figyelnünk kell a jóllakottság érzésére! Az ugyanis nem jelentkezik azonnal, az étkezés alatt. Legalább húsz percre van szüksége a szervezetnek, hogy a jóllakottságot jelző hormon felszabaduljon, tehát ha gyorsan eszünk, könnyen többet ehetünk annál, mint amennyit valóban szeretnénk.

Szénhidrát felszívódását gátló komplex készítményünk segít, hogy a napi szénhidrát bevitelünknek – a felesleges, csak hízást elősegíthető részének – a felszívódását gátolja.

ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ KAPSZULÁK

Az ÉTVÁGYUNK CSÖKKENTÉSE elengedhetetlenül fontos, mert a sanyargató diéták és a koplalás károsak az egészségre, emellett azt eredményezik, hogy az anyagcsere felborul. Szervezetünknek szüksége van a létfontosságú vitaminokra, ásványi anyagokra és energiát szolgáltató tápanyagokra. Ha nem eszünk annyit, amennyi szükséges, az anyagcsere átáll, szervezetünk igyekszik elraktározni a tápanyagokat, hogy ebből a kevésből jusson hasznosítható forrásokhoz. Ilyen feltételek mellett pedig lehetetlen megszabadulni a fölösleges kilóktól.
Viszont lehet segíteni, hogy az anyagcsere gyorsabban múködjön, az étvágyunk kissebb legyen és megfeelő energiaszintünk maradjon.

Néhány fontos tudnivaló a fogyással kapcsolatban: A fogyókúra sikeressége attól is függ, hogy az ennivaló mellett, az innivaló energiatartalmára is kellő hangsúlyt fektetünk-e. Megfigyelések alapján, legalább annyi kalóriát „iszunk meg” mint amit a szilárd táplálékkal fogyasztunk, csak éppen erről nem veszünk tudomást, nem számítjuk bele a napi kalóriaszámba.

Haskörfogat mérés sokat elárul a testsúlyunk állapotáról. A zsírszövet jelentős része a hasüregben található a belek között. A hasüregi zsír növeli az érelmeszesedés kialakulásának kockázatát.

A MÉREGTELENÍTÉS elengedhetetklen folyamata és velejárója a diétának. Muszáj figyenünk arra amit megeszünk, hiszen a káros anyagok megakadályozzák a normális bélmozgást, a normális bélflórát és akadályozzák a hasznos tápanyagok megfelelő felszívódását. Persze nem szükséges drasztikus módszer a méregtelenítés eléréséhez. Létezik olyan hatékony készítmény amely segíti a méregtelenítést a normál táplálkozási szokásaink mellett is, de nagyon meggyorsítja a kedvező fogyási ütemet diéta során is.

FENNTARTHATÓ JÖVŐ

Bármiről is legyen szó, az egyik legfontosabb szempont a fenntarthatóság.
Ha önnek fontos, hogy abban a tudatban használjon termékeket, hogy azok nem szennyezik a környezetet akkor jó helyen jár. Termékeink ÜVEG tégelyben és PAPÍR tasakban kerülnek kiszerelésre. Legfontosabb szempontunk, hogy termékeink megőrizzék magas minőségüket és óvjuk a környezetünket.

Kifejlesztettük az 1 hetes fogyasztó programunkat Férfiak részére is. Változatos, ízletes és hatékony összetétel a megfelelő eredmény elérése érdekében.

Fontos megválogatni, hogy milyen élelmiszerekből állítjuk össze napi kalóriamennyiségünket! A zsírokból, szénhidrátokból vagy fehérjékből származó kalóriák különböző módon vesznek részt az anyagcserében. A fehérjék emésztése során például a szervezet sokkal több energiát éget el, mint a szénhidrátok és zsírok emésztése közben, valamint a fehérjék fogyasztását követően hosszabb ideig áll fenn teltségérzet, mint szénhidrátok fogyasztása után. A testedzés a zsíranyagcserét jelentősen felpörgeti és optimalizálja, a magas szénhidráttartalmú ételek fogyasztása közvetlenül edzés előtt, illetve edzés során ez ellen a folyamat ellen hat. Jobb tehát ha fehérjében és zöldségben gazdagabb ételeket választunk ilyenkor is. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a megfelelő teljesítményhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szénhidrátpótlás!

Ami segít nekünk, hogy a fent leírtakat jobban be tudjuk tartani valamint, hogy motiváltabbak tudjunk maradni diétánk során és kisebb legyen az étvágyunk de megfelelő enrgiával is rendelkezzünk, azok az alábbi hatóanyagok:

Ami segít nekünk, hogy a fent leírtakat jobban be tudjuk tartani valamint, hogy motiváltabbak tudjunk maradni diétánk során és kisebb legyen az étvágyunk de megfelelő enrgiával is rendelkezzünk, azok az alábbi hatóanyagok:KONJAK GLÜKOMANNAN
L-KARNITIN
MÁLNA KIVONAT
ZÖLD KÁVÉ KIVONAT
VAD MANGÓ KIVONAT
ASCOPHYLLUM NODOSUM KIVONAT (CSOMÓS ALGA)
KRÓM PICOLINAT
CAPSICUM ANNUM KIVONAT

*70 kg-os nő estében, a használati útmutató maradéktalan betartásával. Nézd meg vásárlóink tapasztalatait!

 

TORNÓCZKY ANITA: A Covid utáni mozgásszegény és nem jól evős életmód eredménye plussz 10kg lett. Miután az edzések és a kiegyensúlyozott étrend a vártnál lasabb eredménnyel kecsegtetett kellett valami gyors segítség, mert csak 15 napom volt a fürdőruhás programig ???? Gondoltam egyet és felhívtam régi barátomat Leber Barbarat, aki a csodás ruhák megalkotása mellett nemrég kidolgozott egy egy hetes diétás programot, hogy mindenkin jól álljon az a ruha. Barbi a telefonom után másnap megjelent a heti adagommal egy szép nagy dobozban(napi 5 finom étkezés!) és nekikezdtem. Nem mondom, hogy egyszerű volt a heti 3 edzést végigcsinálni a diéta mellett, meg azt sem, hogy nem voltam gyengébb, de a már leadott 4kg után további 3 kilótól szabadultam meg komoly éhezés nélkül, így már csak 3 maradt. Köszi Barbi! Rengeteg motivációt ad már az, hogy látom, hogy nem lehetetlen.

TORNÓCZKY ANITA

KÖLLŐ BABETT “Iszonyú jó volt! Storyztam is belőle folyamatosan az Instán. Nagyon jó volt a gyomromnak, iszonyatosan megkönnyebűlt. Sok energián lett és kb 2 kg ment le. Zseniális szerintem !”

KÖLLŐ BABETT

FÉSÜS NELLY "Soha semmilyen fogyókúrás módszerrel nem sikerült még 4 kg-ot lefogynom egy hét alatt. Ez idáig! Mindenkinek csak ajánlani tudom Léber Barbara - Lifestyle programját! 1 Hét -1 Ruhaméret! Közben nem haltok éhen, mert isteni nasikat, táplálékkiegészítőket, kávét és édességet ehettek a csomagból"

FÉSÜS NELLY

PORDÁN PETRA “Van egy NŐ az életemben, aki felé a bizalmam azóta töretlen, mióta 5 évvel ezelőtt megtevezte azt a menyasszonyi ruhát, amiről mindig is álmodtam. Azóta több fontos eseményen az Ő gyönyörű ruhakölteményeiben jelentem meg, és most rábíztam a testemet is. Akik ismertek, tudjátok, hogy soha nem fogyókúráztam, mert szeretek enni, és inkább izzadok a teremben, minthogy sanyargassam magam. Mindig volt rajtam 2-3 kiló, ami másnak fel sem tűnik, engem viszont zavart. Léber Barbara magán kísétletezve megalkotott egy olyan módszert, amit mi dolgozó nők is tudunk tartani. Ez nekem azért volt fontos, mert reggeli műsorvezetőként nem éhezhetek, kell, hogy pörögjön az agyam. A tapasztalatom: finomakat ettem, nem éheztem, 2kg fogytam, de ami a lényeg ELTŰNT a narancsbőröm!!!Egyetlen dolog hiányzott csak a hús, mert igazi ragadozó vagyok, de egy hétig ki lehet bírni. Hálás vagyok, Barbara, köszönöm”

PORDÁN PETRA
HU