SPECIÁLIS LÉLEGZŐ, PÁRAELVEZETŐ ÉS TESTHŐMÉRSÉKLET MEGTARTÓ Aláöltözet VASTAGABB (190G/m2)

11850 Ft

BARBARA LEBER FUNKCIONÁLIS RUHÁZAT (FELSŐ ÉS ALSÓ)

Férfi thermo lélegző páraáteresztő aláöltözet a 37.5® TECHNOLÓGIA felhasználásával.
ONE SIZE

A felsőrész akár utcai viseletre is alkalmas.

50 in stock

SKU: BL-ALA-VAST-M Category:

Description

FUNKCIONÁLIS RUHÁZAT

Férfi thermo lélegző páraáteresztő aláöltözet a 37.5® TECHNOLÓGIA felhasználásával !

37.5® TECHNOLÓGIA ELŐNYEI:

-természetes aktív szál részecskéi javítják az aláöltözet komfortérzetét és kényelmét

-lehűti testedet, ha meleg van, és melegít, ha hideg van

-ideális mikroklímában tartja a test relatív páratartalmát és a belső hőmérsékletét

– kiküszöböli az izzadsággőzt, amint megjelenik és mielőtt folyékony lesz

-a 37.5® aktív részecskék természetes anyagokból származnak

-szálai magába szívják a szagokat és megszüntetik azokat amíg ki nem mossuk.

-a 37.5® technológia beépül a szálba, és a ruházat egész élettartama alatt is hatékony marad.

Termékleírás:
A MH számára kifejlesztett aláöltözet, hogy a legnagyobb komfortot és teljesítményt nyújtsa viselőjének.

A 37.5® technológia olyan textil innováció, amely javítja a viselőik teljesítményét. Ha bármilyen erőfeszítést- testmozgást végez, a belégzésből származó nedvesség felszabadul a bőr pórusaiból, és lehetővé teszi a testhőmérséklet csökkenését. Valójában minden elpárolgott izzadság 580 kalória tárolt hőt szabadít fel. Ha ez a vízgőz nem távozik a ruháiból, cipőjéből vagy kesztyűjéből, az felépül és kellemetlen nedves mikroklímát hoz létre.
37.5® technológia javítja a test természetes hűtési mechanizmusát. A test izzadságot termel a hőmérséklet csökkentése érdekében – a 37.5® technológia kiküszöböli a ruhák által létrehozott test mikroklíma változást.
37.5® aktív részecskék két egyedi folyamatot indítanak el, amelyeket más technológia nem ér el. Először is, elektrosztatikus erővel vonzzák el a vizet a bőrödtől. Ezután elnyelik a tested által természetesen kibocsátott infravörös energiát, amely felmelegíti ezeket a részecskéket és felgyorsítja a párolgást. Ezen kívül ezek az aktív részecskék a ruházat teljes felületét hatásban körülbelül 1000 négyzetméterre növelhetik. A felület növekedése ezekkel az aktív teljesítményekkel az oka annak, hogy más textilipari innováció nem képes elérni a 37,5® teljesítményét a szárítás sebességét tekintve. A 37.5® technológiával létrehozott technikai anyag lehetővé teszi, hogy olyan légáteresztő ruhadarabot viseljen, amely eltávolítja a párát, mielőtt az stagnálhatna a test érzékeny területein. Az emberi infravörös sugarak felhasználásával a textilszálak lehetővé teszik a vízgőz eltávolítását.
Ez a technológiai újítás forradalmat jelent. A hőszabályozó intelligens szövet használata a munkaruhákban ideális kényelmet kínál jobb körülmények között történő munkavégzéshez, nagyobb teljesítményt biztosít sportoláskor de akár a hűvösebb napokon a mindennapi viseletünk kényelmét is jelentősen fokozza.
37.5® technológia előnyei
A 37.5® technológia az optimális relatív páratartalom fenntartása érdekében a bőr klimatikus hőmérsékletén dolgozik, így a test hatékonyabban tudja tartani az ideális alaphőmérsékletet, lehetővé téve, hogy hosszabb ideig, hatékonyabban és kényelmesebben végezze a tevékenységét, legyen az munka, sport vagy szabadidős időtöltés.
A 37.5® technológiával készült innovatív szövetek ötször gyorsabban száradnak, mint a többi textíliák, jelentősen csökkentve ezzel a ruhák száradási idejét.
A 37.5® technológia természetes összetevőkből készül, és a 37.5® rostot a Hohenstein Institute (egy független német kutatóközpont, amely teszteli a textíliák minőségét) „Bőrbarátnak” és hipoallergénnek minősítette.
A gyártási folyamat során a 37.5® technológiájú aktív részecskék beépülnek a szövetszálba. A szövés megakadályozza a részecskék kiszabadulását, kimosását vagy lebomlását.
összetétel:

VASTAGABB (190G/m2)
53% PE 37.5®techn.
43% PE
4% SPANDEX